Cadillac en Mark Rietmeijer
Beeldhouwer, Steenhouwer, Filosofie, Kunstgeschiedenis
Cadillac en Mark Rietmeijer. Samen te zien op de introductiedagen in Hoofddorp en Papendal. Testritten met de Cadillac CTS, XLR, SRX en Escalade behoren tot de mogelijkheden op deze introductiedagen.

Twee Toppers vinden elkaar!

Ter introductie van de Cadillac STS, die tot op heden alleen op de AutoRAI te zien was, organiseert Cadillac Europe introductiedagen op het voormalige Floriade terrein in Hoofddorp en in Papendal. Andere modellen zoals de Cadillac CTS, XLR, SRX en Escalade zijn ook te zien.
Tijdens deze dagen staan de marmeren beelden van Mark Rietmeijer tussen de Cadillac's opgesteld!
Zo kunt kunt u twee toppers tegelijkertijd bewonderen en op afspraak kunt u een proefrit maken! Dit alles onder het genot van voortreffelijk Californisch eten & drinken!

Cadillac STS  in de Cadillac Suite in  Hoofddorp. Klik op de foto om direct door te gaan naar de website van CadillacEurope.com om alles over de STS2005 te vernemen!Kijkdagen: 6 t/m 8 mei 2005"Dance!" Klik op de foto voor een vergroting.
Voormalig Floriade terrein
Drie Meerenweg te Hoofddorp


Kijkdagen: 20 t/m 22 mei 2005
Papendallaan 3, Papendal

 Beeld "Sapere Aude" Klik op de foto voor een vergroting! De Cadillac XLR en het marmeren beeld 'DANCE!" van Mark Rietmeijer in de Cadillac Suite in  Hoofddorp. Klik op de foto voor een vergroting! Testritten mogelijk! Beeld "Initials" Klik op de foto voor een vergroting!
De Cadillac Suite! Een tijdelijke locatie die wordt opgebouwd in Hoofddorp en Papendal. De gasten kunnen rekenen op een zeer vriendelijke ontvangst. De beelden van Marmer hebben tussen de auto's hun plek gevonden.

Sitemap